Servicii

Servicii oferite de Seoclub

SEOClub - suntem cea mai buna companie de SEO deoarece garantam returnarea investitiei prin serviciile oferite

Your browser does not support the canvas element.

De ce sa ne alegeti:
• suntem prezenti în mod constant in topurile industriei de profil
• nu avem contracte pe termen lung, ne demonstrăm utilitatea constant lună de lună
• îi învăţăm SEO pe toti clienţii noştri, pentru a le oferi autonomie şi control
• oferim soluţii integrate de SEO împreună cu Social Media, CRO, SEM, content marketing și relații publice.
• avem angajaţi experţi cu vastă experienţă în domeniu, peste 85 de specialişti.
• avem expertiză şi competenţe SEO la nivel internațional
• Suntem mai mult decât o companie de SEO, gestionăm bugete extrem de generoase, de sute de mii de euro pe an în domeniul publicităţii.

De ce să lucrați cu SEOClub si nu cu alte companii care oferă servicii de SEO?

Este mai greu ca oricând să concepi, să implementezi  și să optimizezi o strategie SEO care să şi aducă rezultatele scontate. Zilele în care blogging-ul și câte o campanie de publicitate ocazională te aduceau pe prima pagină a rezultatelor căutării Google au apus. Astăzi, serviciile de SEO au evoluat devenind o abordare strategică unitară şi complexă, formată din multe componente în continuă mișcare, care trebuie să funcționeze împreună ca o experiență de marcă autentică şi coerentă. De asemenea, mărcile trebuie să se optimizeze pentru funcțiile noi apărute, cum ar fi căutarea vocală și prezentările tip sinteză  – featured snippets, asigurându-se că totul este configurat corect din punct de vedere tehnic.

Mai mult, factori precum autoritatea și credibilitatea devin din ce în ce mai importanţi în ceea ce priveşte performanțele căutării online, ceea ce înseamnă că va trebui să incluzi în strategia ta de SEO si gestionarea reputaţiei. SEOClub ţine cont de obiectivele afacerii tale, analizează în detaliu identitatea de marcă, nişa de piață și concurenţa și folosește toate aceste informații pentru a dezvolta o strategie personalizată, care sa te ajute sa ajungei acolo unde ţi-ai propus şi chiar mai departe.

SEO LOCAL

SEO local se referă la procesul de optimizare a prezenței online a unei afaceri pentru a atrage mai mulți clienți din căutările locale relevante. Acesta este esențial pentru afacerile mici și mijlocii (IMM-uri) care operează la nivel regional sau local, cum ar fi magazine, restaurante și servicii de reparații.

DETALII

SEO INTERNATIONAL

SEO internațional se referă la optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare, cu scopul de a atrage vizitatori și clienți din diferite țări și regiuni lingvistice. Aceasta implică adaptarea conținutului și a structurii site-ului pentru a satisface nevoile și așteptările audiențelor internaționale.

DETALII

image-1

Web development

Dezvoltarea web se referă la procesul de construire, creare și întreținere a site-urilor web. Aceasta implică mai multe aspecte, inclusiv design web, programare web, gestionarea bazelor de date și publicarea pe web. Dezvoltarea web poate varia de la dezvoltarea unei simple pagini statice cu text simplu până la aplicații web complexe bazate pe internet, afaceri electronice și servicii de rețele sociale.

DETALII

UI/UX Design

Designul UI/UX se referă la procesul de creare a interfețelor de utilizator pentru software și mașini, cu accent pe maximizarea ușurinței de utilizare și a experienței utilizatorului. UI (Interfața Utilizatorului) se ocupă de aspectul și interactivitatea produselor, în timp ce UX (Experiența Utilizatorului) se concentrează pe modul în care utilizatorii interacționează cu produsele.

DETALII

E-mail Marketing

Marketingul prin e-mail este o strategie de marketing digital care implică trimiterea de e-mailuri către un grup de persoane cu scopul de a promova produse, servicii, evenimente sau orice alte activități de afaceri. Este o formă eficientă de comunicare directă cu clienții existenți și potențiali și este adesea utilizată pentru a construi relații cu clienții, a crește brand awareness-ul și a stimula vânzările.

DETALII

image-2

Ridicarea penalizărilor google

Ridicarea penalizărilor Google este un proces crucial pentru site-urile care au fost sancționate de către Google, fie printr-o penalizare manuală, fie printr-o penalizare algoritmică. Aceste penalizări pot afecta grav vizibilitatea site-ului în rezultatele de căutare și, prin urmare, traficul și veniturile.

DETALII

Gestionare Social Media

estionarea Social Media implică crearea, publicarea și analizarea de conținut pe platforme de social media precum Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn și altele. Scopul este de a construi și menține o prezență puternică online, de a interacționa cu audiența și de a promova brandul, produsele sau serviciile.

DETALII

Cum alegi cel mai bun URL pentru website-ul tau

Raportare personalizată

Raportarea personalizată se referă la procesul de colectare, analiză și prezentare a datelor într-un mod care este specific și relevant pentru nevoile unui individ sau ale unei organizații. Aceasta permite companiilor să se concentreze pe informațiile care sunt cele mai importante pentru ele, oferind claritate și insight-uri valoroase pentru luarea deciziilor.

DETALII

Cum sa scrieti un plan de marketing
Parteneri

Colaborăm cu parteneri tehnologici consacrați care ne permit să vă oferim cele mai bune soluții de pe piață.

logo-big

Agenția ta de Email Marketing cu servicii complete

Indiferent dacă dorești să-ți externalizezi complet sau parțial activitățile de Email Marketing, suntem aici să te ajutăm să-ți atingi obiectivele!

cloud-logo

Google Cloud Platform

Susținem analiza proceselor dvs. și ajutăm la alegerea soluțiilor potrivite în cadrul Google Cloud. Evident, vă vom susține și în dezvoltare și configurare corectă.

custom-software-logo

Cea mai bună soluție pentru nevoile tale

Dacă soluțiile partenerilor noștri se potrivesc nevoilor dumneavoastră – grozav!

Daca nu incercam sa gasim o solutie custom.

Îți place ce vezi?

Pregătește-te pentru transformarea digitală

Hai sa discutam