Ridicarea penalizărilor google

Ai fost penalizat de Google? Noi te putem ajuta

Your browser does not support the canvas element.

SEOClub este lider în industrie în procedura de ridicare a  penalizărilor aplicate de Google. Am lucrat cu website-uri mari și mici pentru a elimina penalitățile Google, pentru a le face să fie listate înapoi în motoarele de căutare în întregime.

Cel mai recent succes al nostru este ridicarea unei penalizări în doar 3 săptămâni!


Ce este o penalizare Google?

Atunci când un website încalcă regulile Google privind calitatea, riscă să primească o penalizare Google. Atunci când se întâmplă acest lucru, Google te poate penaliza pentru un singur cuvânt cheie, o parte din website sau îl poate chiar elimina cu totul din index. Nivelul penalizării Google trebuie să fie evaluat de un expert în optimizarea motoarelor de căutare înainte de a continua.

Cum să verifici o penalizare Google?

Deși Google nu alertează toți webmasterii cu privire la penalizări, trimit totuşi uneori o notificare prin Instrumentele pentru webmasteri. Adesea, această notificare va alerta webmasterul că Google consideră că sunt implicați într-o schemă de linkuri sau că a găsit malware pe website-ul lor. Dacă acesta este cazul, trebuie să îţi revizuieşti website-ul cu ajutorul unui profesionist în optimizarea motoarelor de căutare.

Te poți recupera după o penalizare Google?

Am ajutat multe website-uri să se recupereze după penalizări Google. Procesul implică revizuirea tuturor factorilor posibili de penalizare, inclusiv posibilitățile on site și în afară, și apoi crearea unei strategii de curățare. Odată ce acest lucru este finalizat, SEOClub va trimite o serie de solicitări de reincludere până când se obține includerea completă pe Google. Perioadele de timp pentru recuperarea după o penalizare Google variază, dar majoritatea penalizărilor sunt eliminate în 2 până la 6 luni.

Mai ai întrebări?

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să incepem colaborarea