SEO ROMANIA

Pachetul nostru de optimizare a motorului de căutare la nivel local te va înscrie pe harta care contează.

Your browser does not support the canvas element.

De ce să ne alegi:

• Fără contracte pe termen lung, ne demonstram utilitatea şi eficienţa în fiecare lună

• Integrăm SEO cu Social Media, CRO, SEM, content marketing și relații publice.

• Avem personal specializat și cu experiență. Peste 85 de angajați cu normă întreagă, toti experţi în domeniu

SERVICII OFERITE
• Crearea profilului local
• Construcţie de citate și linkuri
• Crearea paginii HTML pentru site
• Link Building
• Crearea de conținut
• Revizuirea managementului reputației

PROCESUL de SEO internaţional

PASUL 1 - Determinarea țărilor cu cel mai mare potențial

Primul pas în procesul de SEO internaşional este analizarea și evaluarea afacerii și a publicului țintă pentru a determina ce țări ar trebui vizate.

PASUL 2 - Conceperea strategiei de piață

Odată ce am stabilit țările în care se preconizează cel mai mare succes, vom crea o strategie de piață care va descrie modul în care planificăm să lansăm inițiativa noastră internațională de SEO.

PASUL 3 - Determinarea canalelor de marketing digital cu cea mai mare rentabilitate

Vom crea o pagină locală HTML completă pe website-ul vostru, incluzand aici optimizarea completă a titlului, titlurilor H1 și T2, copiere imagini și hartă.

PASUL 4 - Lansarea strategică pe piață

Apoi vom implementa strategia pe plan internațional. Va fi o strategie completă de lansare pe piață pentru a ne asigura că obţii promovarea scontată și că produsele sau serviciile tale ajung la publicul vizat.

PASUL 5 - Determinarea costului de achiziție pe canale

După ce campania este activă, vom colecta și analiza date pentru a determina costul de achiziție (costul total / suma noilor clienți dobândiți per canal). Apoi, vom putea formula o strategie pentru viitor, pe baza canalelor care s-au dovedit a fi cele mai profitabile.

PASUL 6 - Scalarea în diferite țări

După lansarea campaniei inițiale, vom începe să ne intensificăm eforturile și să extindem serviciile de SEO internațional în mai multe țări.


Ce spun clientii ?

David - Eathappy Germany
Cu ei lângă tine, niciun plan de extindere nu mai pare aşa periculos şi plin de riscuri. Iţi dau curaj, fac lucrurile cu cap, planifică şi se adaptează în timp real.

Iulian - CGF Germany
Dacă i-am fi cunoscut mai devreme, am fi cucerit deja lumea. Momentan facem asta împreună, pas cu pas, ţară cu ţară, de fiecare dată foarte profesionist şi bine targetat.
Jennifer - Candy Cousine
Recomand chiar şi pentru sau în special pentru cei mai conservatori antreprenori. Cei de la SEOClub au viziune, sunt şi bine angrenaţi în realitate, se bazează pe cifre şi livrează ce promit.

Ce face un consultant pe SEO internațional?

Un consultant pe SEO international ajută companiile să stabilească țările către care să se ramifice. Odată ce a fost selectată o zonă nouă, consultantul va ajuta la trasarea unui plan pentru website-ul companiei și se va asigura că specificaţiile sale de SEO sunt corecte din punct de vedere tehnic. Acestea garantează că se folosește atributul hreflang corect (care îi spune lui Google ce limbă utilizați pe o anumită pagină) si actualizează consola de căutare Google pentru a include noua zonă. Odată ce totul este corect din punct de vedere tehnic, consultantul va promova website-ul în noile țări și limbi.

Cât durează serviciile de SEO internațional?

Perioada de timp va varia în funcție de proiect, paginile unui website putând fi traduse în câteva zile sau săptămâni. În general, rezultatele se văd după cel puţin 2 – 4 luni, deși se poate ca ele sa fie observabile şi mai devreme, dacă website-ul este pus la punct și modificările sunt făcute rapid.

Cât costă SEO internațional?

Fiind complet personalizate, serviciile noastre de consultanță SEO internaţional nu au un pret standardizat, fiind direct proporţionale cu complexitatea situaţiei în cauză. Totul depinde de proiect.

Oferiți servicii de traducere pentru SEO internațional?

Oferim servicii complete, ne putem extinde în orice țară și putem traduce în orice limbă. Consultanții noștri de SEO internaţional au capacitatea de a crea sute de pagini traduse pe lună.

Cum decideți ce piețe internaționale de SEO sunt cele mai bune de urmărit?

Evaluăm și decidem piețele în funcţie de oportunitățile de afaceri oferite. Analizăm fiecare companie în Google Analytics și în paralel analizăm traficul de căutare pe fiecare nişă de piață și nivelul concurenței. După ce am coroborat toate datele disponibile, selectăm piețele unde vei putea sa îţi vinzi cel mai bine produsele sau serviciile.


Mai ai întrebări?

Suntem gata să vă răspundem la întrebări și să incepem colaborarea