Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate a site-ului seoclub.ro

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul seoclub.ro, operat de SEOCLUB CONSULTING. Respectul pentru confidențialitatea dvs. este esențial pentru noi. Această politică de confidențialitate detaliază modul în care colectăm, utilizăm, păstrăm și protejăm informațiile dvs. personale, precum și drepturile pe care le aveți în legătură cu aceste informații.

2. Colectarea informațiilor

Când vizitați sau interacționați cu site-ul nostru, putem colecta următoarele informații:

Date de navigare: Informații despre browserul și dispozitivul dvs., inclusiv adresa IP, tipul de browser, fusul orar și paginile vizitate.
Date de utilizare: Informații despre modul în care utilizați site-ul, cum ar fi timpul petrecut pe pagină și linkurile pe care le-ați accesat.
Date furnizate direct de dvs.: Orice informații pe care le furnizați prin completarea formularelor, prin înregistrare sau prin contactarea noastră, cum ar fi numele, adresa de e-mail și conținutul mesajelor.
3. Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile colectate în următoarele scopuri:

Pentru a vă furniza serviciile solicitate: Acest lucru include răspunsul la întrebările dvs., furnizarea de informații sau gestionarea contului dvs.
Pentru a îmbunătăți site-ul: Analizăm datele pentru a înțelege cum utilizatorii interacționează cu site-ul și pentru a face îmbunătățiri.
Pentru comunicare: Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă trimite actualizări, newslettere sau oferte promoționale, dacă ați optat pentru acestea.
4. Divulgarea informațiilor

Tertelor părți: Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. personale terților fără permisiunea dvs. Cu toate acestea, putem partaja informații cu parteneri de încredere care ne ajută în operarea site-ului sau în furnizarea de servicii, atâta timp cât aceștia sunt de acord să păstreze aceste informații confidențiale.
Conformității legale: Putem dezvălui informațiile dvs. atunci când suntem obligați să o facem prin lege sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora.
5. Securitatea datelor

Măsuri de securitate: Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor dvs. personale. Folosim o varietate de măsuri de securitate, inclusiv criptare și autentificare, pentru a proteja pierderea, utilizarea abuzivă și modificarea informațiilor dvs.
Accesul la date: Accesul la informațiile dvs. este limitat doar la angajații și partenerii noștri care au nevoie de aceste informații pentru a vă furniza servicii.
6. Contact

Dacă aveți întrebări, preocupări sau doriți să exercitați drepturile dvs. cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la:

SEOCLUB CONSULTING
Sediu: Bragadiru, Ilfov, Romania
Email: office@seoclub.ro