Cine suntem?

Echipa SEOCLUB  este alcatuita din persoane tinere si capabile, atat experti in marketingul online si tot ce tine de aria asta a internetului cat si din persoane ce se afla la inceput de drum in carierele de expert SEO, web developer si promovare online. Cu totii insa formam un intreg si ne implicam resursele necesare in cadrul tuturor proiectelor. Am consumat de-a lungul anilor mii de cesti de cafea in timpul lucarilor si am facut fericiti o multime de clienti ale caror proiecte au ajuns lider de piata in anumite domenii.


Cu ce ne ocupam

 • Despre SEO - La acest capitol putem include auditul SEO pe care le desfasuram in cadrul tuturor campaniilor solicitate, rapoarte SEO, campanii de link-building, optimizare on-page (on-site) cat si analizarea concurentei. Aceste lucruri, desfasurate conform unei strategii bine pusa la punct, rezulta in prima pozitie pentru cuvintele cheie vizate de site-ul tau!
 • Campanii AdWords si Facebook Ads - Pentru ca atat anunturile AdWords cat si campaniile de promovare desfasurate prin intermediul celei mai mai retele de socializare din lume aduc multiple conversii, expertii nostri va stau la dispozitie oricand pentru astfel de solicitari.
 • Content-Writing - Fiindca nici un site nu poate supravietuii fara continut, implicit articole, ne-am format de-a lungul timpului o echipa de content-writeri capabili sa acopere un numar mare de nise si sa redacteze articole de calitate in cadrul acestora.
 • Email Marketing - Transmiterea de mail-uri este una dintre cele mai vechi metode de promovare si viralizare existente pe internet, lucru ce se mentine si in ziua de astazi insa sub o forma putin schimbata. Oamenii isi citesc zilnic zilnic e-mail-ul. Tot ce trebuie dvs sa faceti este sa transmiteti e-mailur-ile potrivite oamenilor interesati
 • Web Design - Deoarece majoritatea afacerilor, chiar si cu activitate in mediul offline, au nevoie de o prezenta online (sub forma unui site de prezentare, forum sau magazin online), firma noastra va pune la dispozitie si serviciul de realizare site-uri la cele mai bune preturi!
 • Social Media Development - Retelele de socializare reprezinta cea mai rapida metoda de a viraliza ceva, de a-l face cunoscut, asadar e important ca afacerea ta sa se regaseasca si pe Facebook, Twitter, Google Plus sau chiar Youtube. Administrarea tuturor conturilor afacerii tale poate fi intreprinsa de catre noi!
 • Mobile Optimization - Pe data de 21 Aprilie 2015, Google a declansat unul dintre cele mai mari update-uri din ultima perioada. Mai exact, acesta penalizeaza orice site ce nu ofera o experienta buna utilizatorilor ce folosesc telefoanele mobile sau tabletele, oferind totodata un avantaj in cautari celor bine optimizate ce beneficiaza de o tema responsive. Incadrandu-se la categoria web design, echipa noastra te poate ajuta in orice moment cu optimizarea corespunzatoare a website-ului tau.

Ce ne recomanda

Datorita anilor in care ne-am dedicat zi de zi proiectelor la care am lucrat, am reusit sa acumulam o baza larga de clienti multumiti care continua sa recomande serviciile noastre cunostintelor ce au nevoie de un astfel de sfat, pe forumurile de specialitate si chiar in cadrul rubricii de testimoniale ce se gaseste pe site-ul nostru.

Nu ne dam inlaturi de la comenzi decat in momentul in care suntem supra-solicitati si, decat sa finalizam comanda cu o mica intarziere, preferam sa nu o acceptam. Mereu ne-am dorit ca ai nostri clienti sa aiba parte de un maxim de seriozitate si profesionalism! Intarzierile nu ne stau in caracter!

De ce sa apelezi la serviciile noastre

Continuam sa ne mentinem statutul cu care ne-am obisnuit deja clientii de multi ani, prin a da dovada zilnic de seriozitate, rapiditate si profesionalism. Aceste 3 caracteristici reprezinta standardele noastre, standarde pe care facem tot posibilul sa le respectam permanent, indiferent de comanda pe care o primim!

Echipa SeoClub.Ro

10533815_713863375326207_1838047390696787733_n.jpg
Tot ce aveti nevoie pentru ca afacerea Dvs sa creasca infloritor.

Adrian

SEO Analytics Manager
11403345_1145698762114292_4723402628894028107_n.jpg
Va ghidam pasii pentru o afacere de succes .

Claudiu

Social Media Manager
3-370x370.jpg
SeoClub echipa care te ajuta sa fii primul pe google

Amalia

Copywriter Specialist
ionutg.png
Promovarea online in acest secol este necesara.

Ionut

Marketing Specialist

Web skills

 • JavaScript
 • CSS3
 • HTML5
 • PHP
 • MySQL

Cunostinte SEO

Copywriting
0%
Editare imagini - Photoshop
0%
Online Reputation Management
0%
Marketing automation
0%
Data Mining
0%

Servicii

0%
Design Curat
0%
Audit Seo
0%
Responsive Site
0%
SEO Ready
0%
Suport Gratuit